Schäfer András: Esterházy Mátyás egyike azoknak, akit reggelente felhívok a szüleim mellett

CSISZTU ZSUZSACSISZTU ZSUZSA
Vágólapra másolva!
2024.05.04. 16:03
Schäfer András (Fotó: Koncz Márton)
Íme, az újabb részletek abból a videós interjúból, amelyet a Csisztu Sport Cast és a Nemzeti Sport stábja készített Schäfer Andrással Berlinben klubcsapata, az FC Union Berlin stadionjában.

„Nem szeretek spórolni az edzéseken, de sajnos ennyi sérülés után, így az év vége fele néha meg kell választani, hogy mibe megy bele az ember. Nem mindig sikerül – ilyen vagyok…” – mondja Schäfer András az exkluzív interjúban. 

A hosszú, sérülés és újabb rásérülések miatti kihagyások után idén tavasszal visszatérő válogatott játékos ennek a mélypontokkal teli időszaknak nem csupán a fizikai megpróbáltatásairól beszélt őszintén, de arról is vajon próbára tette-e mindez szoros barátságát Szoboszlai Dominikkel: „Azt gondolom, hogy Dominiknek is nagyon nehéz volt, amikor látott engem az Európa-bajnokságon játszani, és nekem is nehéz volt az, hogy őt láttam mondjuk az Eb-selejtezőkön játszani, amikor meg én voltam sérült. Nem azért, mert nem szurkolunk a másiknak, egyszerűen mert nem lehettünk ott a pályán.”

Persze nemcsak arról mesél András, hogy mindez megdolgozta-e a barátságukat Szoboszlaival, hanem megtudhatjuk róla azt is, mit jelent számára a családja, elkényeztették-e vagy sem, hogyan szereti a kávét, milyen filmeket keres a berlini mozikban és még számos izgalmas részlet derül ki a magyar labdarúgás egyik legszínesebb egyéniségéről a Csisztu Sport Cast következő vasárnap 11.00-kor kezdődő premierjéből.

Addig is részlet a videóból:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik